Acordul dvs.

Termeni si ConditiiAccesul si utilizarea site-ului www.goprinting.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos si in conformitate cu legile in vigoare. Utilizarea site-ului (incluzand accesul la servicii, navigarea, plasarea de comenzi in vederea cumpararii produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document.

Prin prezenta, declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos si ca va asumati integral responsabilitatea pentru veridicitatea si continutul tuturor fisierelor/imaginilor incarcate de dumneavoastra pe site-ul nostru (www.goprinting.ro), in vederea efectuarii de comenzi pentru achizitia produselor oferite pe site.

SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL nu este responsabila pentru eventualele daune care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a acestora.

Drepturi de autor si copyright-ul

Intregul continut al site-ului www.goprinting.ro este proprietatea SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala. Reproducerea, transformarea sau utilizarea, in orice alt mod a acestora, fara acordul prealabil si in scris al SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL, constituie o violare a proprietatii si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Efectuarea comenzilor

Pentru a comanda un produs, va rugam sa completati formularul de comanda din site sau sa ne contactati pe adresa de e-mail: office@goprinting.ro.

Clientul isi asuma raspunderea pentru comanda efectuata. Tiparirea produselor comandate se va face numai dupa ce avem confirmarea platii

Politica de confidentialitate

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati.

  • De asemenea datele dumneavoastra vor fi preluate si in urmatoarele scopuri:
  • SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL poate prelua datele dumneavoastra personale in urma completarii campurilor de pe site-ul www.goprinting.ro pentru finalizarea corecta si completa a comenzilor plasate de dumneavoastra.
  • SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
  • Pentru indeplinirea relatiei contractuale si a obligatiilor legale si fiscale ce ne revin;
  • In scopul de a realiza gestionarea eficienta a relatiilor de afaceri sau in scopuri de statistici interne ori baze de date comerciale;
  • Pentru transmiterea de informatii cu privire la oferte, promotii, mesaje publicitare referitoare la activitatatea SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL;
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii pe care SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL le poate organiza.

Datele vor fi prelucrate si stocate manual pe hartie, electronic, informatic, cu o logica strict legata de scopurile mai sus mentionate.Tratamentul se va baza pe principii de corectitudine, legalitate, transparenta si protectie a vietii private si a drepturilor dumneavoastra in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.De asemenea datele pot fi dezvaluite la subiecte care trateaza livrarea produselor, curieri.

Pentru scopurile mentionate mai sus, datele pot fi dezvaluite angajatilor si colaboratorilor SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL, desemnati responsabili cu procesarea datelor. Datele vor fi tratate pe toata durata raportului contractual si ulterior, pentru finalizarea tuturor obligatiilor prevazute de lege.

Furnizarea datelor este obligatorie fiind necesare pentru crearea raportului contractual si pentru indeplinirea obligatiilor legale si fiscale. Refuzul de a furniza datele cerute in formularul de comanda poate determina imposibilitatea ca SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL sa va contacteze in vederea ducerii la bun sfarsit a comezilor plasate pe site.

Clauze de raspundere

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat cu atentie specificatiile produselor afisate pe site-ul nostru inainte de a efectua comanda, precum si fisierul incarcat de dumneavoastra spre tiparire.

Va asiguram ca administratorul site-ului www.goprinting.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site precum si actualizari frecvente, insa, uneori pot surveni modificari sau pot aparea erori de operare.

Atentie! Fotografiiile expuse pe site-ul nostru au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Informatiile prezentate pe site-ul nostru au caracter informativ.

SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL nu va fi facuta raspunzatoare fata de nicio persoana sau entitate pentru daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.goprinting.ro sau, ca urmare a posibilelor erori sau omisiuni.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila.

Solutionarea litigiilor

In cazul aparitiei unui conflict intre SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL si utilizatori, se va incerca, mai intai, rezolvarea pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul se va solutiona pe cale juridica, in conformitate cu legile romane in vigoare.