ORAR magazin:

Luni-Vineri: 8:30 — 16:00

Sâmbătă: 9:00 — 16:00

Duminica: închis

Intrebari Frecvente

Termeni si Conditii

Accesul si utilizarea site-ului www.goprinting.ro

Accesul si utilizarea site-ului www.goprinting.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos si in conformitate cu legile in vigoare.

Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului www.goprinting.ro este proprietatea SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala. Reproducerea, transformarea sau utilizarea, in orice alt mod a acestora, fara acordul prealabil si in scris al SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL, constituie o violare a proprietatii si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Efectuarea comenzilor

Pentru a comanda un produs, va rugam sa completati formularul de comanda din site sau sa ne contactati pe adresa de e-mail: office@goprinting.ro.

Clientul isi asuma raspunderea pentru comanda efectuata. Tiparirea produselor comandate se va face numai dupa ce avem confirmarea platii.

Politica de confidentialitate

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

SC GOPRINTING MEDIA WEB SRL poate prelua datele dumneavoastra personale in urma completarii campurilor de pe site-ul www.goprinting.ro pentru finalizarea corecta si completa a comenzilor plasate de dumneavoastra.

Contact

Solicitările Dvs.